Hír / Esemény

Film a Sámuel Alapítványról

vezérkép: 

Három kárpátaljai családnál forgattunk a közelmúltban a Sámuel Alapítvány vezetője Géza Sipos segítségével. A gyermekmentő szerveződés majd egy tucat családot támogat, közöttük azt a munkácsi nagycsaládot, melyet Baksa Pétert és Irénke nevelőszülők tartanak össze. E mellett Beregszász és Kígyós is célpontunk volt. A film a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal egy jótékony kezdeményezése okán készül.

BCC tréning

vezérkép: 

Mini kommunikációs tréning. Kicsit a közszereplésről és az interjúkészítésről a BCC1 formációja! Köszönjük a lelkes csapat jelenlétét! Együttműködő remek társaság volt! Folytatás következik egy hét múlva. Helyszín akkor Hotel Aurora - Miskolctapolca.

Gyermekmentés

vezérkép: 

A kárpátaljai Sámuel Alapítvány gyermekmentő missziójáról forgattunk. Első állomásunkon, az Ilosvay családnál hatalmas lelkesedés fogadott. A szülők három saját, már felnőtt gyermekük mellett még tizenhárom árva vagy elhagyott gyermekeit is nevelnek. Fanni természetes rézvörös hajával és angliai terveivel hatott míg Rebeka fáradhatatlanul sorjázta a tornagyakorlatokat és ha pöszén is, csak beszélt és beszélt. A Horváth-testvérpár is folyton figyelmet követelt és mikrofont! :) Alig több mint két órát töltöttünk a beregszászi nagycsaládnál és levegő után kapkodtunk... A szülők hogy bírják? Rejtély!

Október 23.

vezérkép: 

A BAZ Megyei Kormányhivatal szokásos ünnepi műsora a Művészerek Házában. Október 23-át ezúttal egy nagy mesélő történetei színesítették. Hatásos előadás és néhány népzenei motívum ragadott magával. Filmeztük. 

Havas művészeti est

vezérkép: 

Egy kis beszélgetéssel a művészetért...Havas Művészeti Ügynökség és Galéria / Havas Art Agency and Gallery kulturprogramja gasztroélménnnyel és borkóstolóval és kiállítással. A galéria vezetőjével, Havas Csillával Czikora Ágnes művészti újságíró, a BluePixel ügyvezetője beszélgetett a Népketi Vigadóban megrendezett reprezentaví esten.

Oldalak