Akció

Facebook applikációk

Facebook oldalak létrehozását és működtetését valamint facebook applikációk készítését is megrendelheti nálunk. Használja ki a közösségi oldal kínálta reklámlehetőségeket, juttassa el termékeit százezrekhez! Hogy ne kellejen naponta ötletelnie  és értékes idejét a gép előtt bejegyzések szövegezésével és képek feltöltésével, játékok meghirdetésével és bonyolításával  töltenie keresse a BluePixelt!

Promóciós weboldalak olcsón!

Honlapcsomagjaink közül kedvezményesen ajánljuk promóciós (reklámoldalak)  weblapok készítését. Jellemzően kampányjellegű (termék vagy szolgáltatás, akció kommunikációja  legalább 1 hónap időtartamra). A csomag magába foglalja:  domain igénylés, fenntartás, statikus tárhely kialakítás, 1-3 HTML oldal szerkesztése (kapott tartalmakkal vagy általunk generált tartalmakkal, az oldalak tartalmi változásainak biztosítása, Facebook, Youtube oldalak kialakítása Google analitika megvalósítása.

                      

Film rólad! Videonévjegy!

vezérkép: 

Különleges vagy és ezt mindenki tudja? Legyen videonévjegyed!  Tehetséges vagy, de még nem derült ki? Mutasd meg videonévjegyen! Tudsz valami mókásat? Láttasd videonévjegyen! Portfóliót akarsz? Válaszd a videonévjegyet! Szokatlan bemutatkozásra vágysz? Videonévjegy! Csini vagy? Őrizd az alakod videonévjegyen! Munkát akarsz? Félre az uncsi önéletrajzokkal! Ajánld magad videonévjegyen! Mi is a videonévjegyet ajánljuk! Egyedi forma és tartalom mindenkinek, aki trendit akar! Most egyedi kedvezménnyel!

Ne vetíts! Vetíts!

vezérkép: 

Jól jönne egy egyedi ajándékötlet? Feldobná a családi programokat? Rendeljen slide-ot! Régi képek új köntösben - ahogy a családi fotókat érdemes újranézni. Érdekesség minden korosztálynak. Digitalizálja fakuló felvételeit és megőrzi az utókornak, hogy még unokái is megnézhessék! Ha szórakoztató és hasznos meglepetést akar, hívja a BluePixel Kommunikációs és Produkciós Irodát! A családi mozit is mi készítjük!